så vem är jag?


Markus är namnet men går under smeknamnet Mackan. Tvåbarnsfar och uppväxt i Göteborg.


Har ett brinnande intresse för fotografering som jag haft under många år men körde i början enbart med telefonen som kamera som så många andra tills för ett par år sedan då jag investerade i en riktig kamera och satte mig in i allt som har med fotografering och göra och på den vägen är det. Det sägs att den bästa kameran är den du har med dig och min kamera är alltid med. Ibland är nästan fokus på att ta med kameraväskan först framför våra två barn haha...


Inriktar mig absolut mest på att fota Göteborg från dess bästa sidor och vinklar. Kör även drönare så det blir även en del bilder från ovan på vår härliga stad. Det finns otroligt många fina platser i min älskade stad och många jag hittills inte haft tillfället att fånga. Min typiska stil inom foto är väl att jag trycker på med färg rätt ordentligt då jag verkligen älskar färg. Göteborg är grått många dagar om året så det blir en härlig kontrast till det.


En spännande tid nu i Göteborg som håller på att förändra sin stadsbild totalt med höga skrapor som jag personligen gillar skarpt. Gillar både det gamla och de nya och denna mix som blir.


Med vänlig hälsning

Markus "PhotosByMackan" Esselmark